Deco-Sol

Ledverlichting

Led verlichting wordt aanzien als de verlichting van de toekomst.

 

Je vind het tegenwoordig overal in terug en word meer een meer gebruikt in de hedendaagse woning. Deco-sol heeft dit begrepen en biedt de particuliere klant een breed gamma aan van LED.

 

Complete led-strips sets te verkrijgen aan voordeelprijzen.

 

LED strips van TOP-kwaliteit vanaf 12€/m

 

Alsook staan in onze fotogalerij een deel voorbeelden van LED’s die u in onze showroom kan zien branden.

 

Wat is het?

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. Het is een compact lampje variërend in doorsnede van 0,1 tot 1 cm. LED’s worden al vele jaren in huishoudelijke apparaten gebruikt, denk aan de rode lampjes in digitale wekkers, stand-by-functies, LED fietslampen, enzovoort.

 

De LED maakt de laatste jaren een revolutionaire ontwikkeling door. LED’s worden steeds efficiënter en ze zijn nu ook leverbaar in warme sfeervolle lichtkleuren. De ontwikkeling is nu op het punt aangekomen dat de warme variant van de LED familie de concurrentie aangaat met de gloeilamp, spaarlamp, TL-buis en halogeenspot. Een aantal zeer krachtige LED`s in een lamp geplaatst noemen we een ‘LED lamp’.

 

Lange levensduur

Wellicht één van de grootste voordelen van LED lampen is de levensduur.

 

De levensduur van LED lampen is vele malen groter dan die van halogeenspots, spaarlampen, TL-buizen of gloeilampen. Een voorbeeld: een halogeenspot gaat slechts 1000 branduren mee, een spaarlamp of TL-buis 10.000 branduren, maar een LED lamp ruim 50.000 branduren.

 

U moet dus in de tijd dat u 1 LED spot verslijt, 50 halogeenspots kopen of 10 spaarlampen.

 

Alleen al om het financiële voordeel is overschakelen op LED verlichting dus interessant . LED lampen zijn een stuk beter voor uw gezondheid, beter voor het milieu en ze besparen geld.

 

Ze besparen u niet alleen geld omdat u geen nieuwe lampen meer hoeft aan te schaffen, ze besparen ook flink op uw jaarlijks terugkomende energienota.

 

U kan altijd geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken waar verschillende modellen in werking staan.

 

Alsook liggen er verschillende catalogussen met LED-verlichting Deco-sol heeft altijd 20 tot 30 verschillende LED lampen branden in de showroom.