Deco-Sol

Smartflower

Smartflower

 

Zo makkelijk als een normaal huishoudtoestel – het wereldwijd eerste All-in-One zonne-energiesysteem

 

Zou het niet fantastisch zijn als iedereen in zijn eigen tuin precies de hoeveelheid groene stroom zou opwekken die hij zelf verbruikt? En zou het ook niet wonderbaarlijk zijn als deze fotovoltaïsche installatie zo eenvoudig als een normaal huishoudtoestel aangesloten en in gebruik genomen zou kunnen worden?

 

Wij bij smartflower stellen dergelijke vragen niet meer. We hebben ze beantwoord – met smartflower POP, het wereldwijd eerste All-in-One zonne-energiesysteem.

 

Dankzij het buitengewone constructie:stroom voor een hele huishouden

 

De installatie levert dankzij haar buitengewone constructie en de perfect op elkaar afgestemde componenten gemiddeld ca. 4.000 kWh per jaar – en dekt daarmee de complete, gemiddelde behoefte aan stroom van een huishouden in de Midden-Europese regio.

 

EEN INSTALLATIE DIE BIJ UW BEHOEFTEN PAST

 

Wanneer ’s morgens de zon opkomt, ontplooit smartflower POP zich volledig automatisch. Hij richt zijn 18 m² grote zonne-energiemodulewaaier naar de zon en begint voor u stroom op te wekken – voor uw warme douche, uw verse koffie, de ontbijtradio. Doordat hij over 2 assen beschikt, draait de waaier in de loop van een dag met de zon mee.

Het resultaat: de installatie begint er in vergelijking met statische dakinstallaties vroeger mee om precies de door u benodigde hoeveelheid stroom op te wekken. Ze handhaaft de stroomvoorziening gelijkmatiger en maakt ook nog efficiënt genoeg gebruik van de energie van de laatste zonnestralen om uw behoefte aan stroom vroeg op de avond te dekken. Pas dan wordt ze – opnieuw volledig automatisch – in haar veiligheidspositie opgevouwen.